spot_img

Warning: Undefined array key 1 in /home/klient.dhosting.pl/idzpodprad/idzpodprad.pl/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_util.php on line 4922

Warning: Undefined array key 1 in /home/klient.dhosting.pl/idzpodprad/idzpodprad.pl/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_util.php on line 4922

Отже,війна!

Przeczytasz tekst w ok. 2 min.

Чи замислюєшся Ти, чому у світі відбуваються війни, чому люди шкодять один одному і чому нас оточує стільки зла? І чому Бог це допускає?

Відповідь напрочуд проста: тому що перші люди збунтувалися, відкинули послух Богу і тим самим зіпсували ідеальний світ, створений Богом.

-> Завантажте флаєр <-

Спочатку світ був досконалим, бо все було за Божою волею.

Покаранням за наш бунт – тобто гріх – є смерть. А що після неї? В Божих очах кожен з нас заслуговує на вічне покарання, тобто пекло.

Можливо, Ти думаєш, що не заслуговуєш на щось таке, як пекло. Але тільки задумайся, скільки разів Ти завдавав комусь шкоди, скільки разів збрехав? Цього достатньо, щоб потрапити туди…

Бог ненавидить гріх. Бог справедливий. Але УВАГА! Він також люблячий, милосердний і ласкавий. Тому дав Тобі шанс повернутися до ідеальних, чистих стосунків із собою.

Яким чином?

Йоана 3.16
Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того, щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя.

Визнай свою гріховність перед Богом. Скажи йому, що поганий і дуже шкодуєш про свій колишній спосіб життя. Повір, що Ісус воскрес, а тепер стоїть і стукає до Твого серця і хоче бути з Тобою від сьогодні і назавжди. Христос заплатив за всі Твої гріхи смертю на хресті. Як за ті минулі, так і  майбутні. Особисто попроси Ісуса Христа про спасіння перед карою за свої гріхи, від вічного пекла. (Ісус є єдиним посередником поміж Тобою та Богом, не потребуєш священника – 1 Тим 2:5). Якщо Ти повіриш Ісусу і особисто попросиш Його про спасіння, то отримаєш в ПОДАРУНОК Вічне Життя, БЕЗКОШТОВНО!

Ефесянам 2.8-9
Бо спасені ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий, не від діл, щоб ніхто не хвалився.

Йоана 11.25
Рече їй Ісус: Я воскресеннє і життє. Хто вірує в мене, коли й умре, жити ме.

Бог зробив ще щось. Він явив Тобі свою волю. Як? Він залишив тобі Своє Слово. Читай Біблію, слухай Бога, і переконаєшся, що для Нього немає нічого неможливого.

Бог хоче, щоб ти зустрівся з іншими спасенними людьми, щоб разом з ними доносити  вістку до тих, хто ще не чув про велике спасіння . Зв’яжися з нами! Разом ми врятуємо ще когось!


ДИВИТИСЯ

youtube.com/idzpodpradtv

Related Articles

Error decoding the Instagram API json

Новини